Вижте най-точната прогноза за всички зодии за седмицата до 6 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Напук на всички, които се опитват да развалят доброто ви настроение и старателно направените планове, през тази седмица ще се радвате на успех в начинанията. Ще бележите с лекота победа след победа както в служебен, така и в личен аспект. Намерете време да излезете поне една вечер с приятели, а защо не започнете да тренирате и някакъв спорт, отдавна го отлагате? Пазете се от битови злополуки.

Тази седмица ще започне много продуктивно за представителите на всички зодии. Това се дължи на силния трансформационен аспект на Меркурий с Плутон. Присъствието на Луната в Риби ще действа засилващо на интуицията и също ще даде повече дълбочина на усещанията и ще засили способността за емпатия.

В ранните часове на неделния ден стартираха силни трансформационни процеси, които ще продължат до първата половина на новата седмица. Енергията, с която се чувствате заредени от сутринта, може да се окаже трудно управляема и в края на деня да откриете, че сте хвърлили твърде много усилия за решаването на не толкова сложни задачи.

Вторник е възможно да възникнат конфликти на работното място, което се дължи на напрегнатия аспект на Меркурий с Уран, което ще се усети най-силно на 1 февруари. Конфликтите ще се задълбочат на 2 февруари, защото тогава Меркурий влиза в още по-напрегнат аспект с Юпитер.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати