Марс влиза в Овен! Вижте за какво да се подготвите

Марс

На 28 януари до 10 март Марс ще се предвижва в територията на зодия Овен. Червената планета е управителят на Овните, но попада в техния знак веднъж на всеки 2 години.

В астрологията и Марс, и зодия Овен описват едни и същи качества – борбеност, амбиция, отстояване на личните ни желания. Овните са импулсивни личности, които лесно се ентусиазират от новото. Те са много идейни, но им е трудно да довършват започнатото.

Движението на Марс в огнения знак, ще направи действията ни по-независими и настоятелни. Рядко ще се появява предизвикателство, което да ни откаже от намисленото.

През следващите няколко седмици Марс в Овен ще ни даде големи дози енергия, мотивация и инициативност. Няма да има нужда някой отстрани да ни поощрява, защото и сами ще имаме достатъчно кураж, за да вървим напред.

Конкуренцията няма да ни плаши, а ще ни стимулира. Ще сме по-предприемчиви от обикновено. Периодът е отличен за стартиране на проекти и защото в тези дни никоя от планетите няма да е ретроградна.

Овен

Разчитайте на смелостта и борбения си дух, но бъдете готови за състезания, защото не само вие сте се устремили някои сфери.

Понеже Червената планета е отговорна и за физическото привличане, докато се движи в Овен, ще прави привлекателни спорните личности, както и тези, които имат хъс и енергия за успех.

Марс в Овен ще ни прави безстрашни и няма да се замисляме, преди да предприемем нещо ново. Имаме шанс да бъдем пионери в много сфери, дори и понякога да се превръщаме в нетърпеливи, агресивни и егоистични същества.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари