Меркурий е в Стрелец! Вижте какво предстои

Меркурий

Меркурий в митологията е вестителят на боговете и от 5 ноември ще се намира в Стрелец. Планетата е бърза, активна, свързана с интелекта и се доверява на комуникацията. Движението ѝ в Стрелец ще повлияе на общуването, мисленето, интелекта и търговията.

Стрелецът е най-оптимистичният и авантюристичен знак в хороскопа и докато Меркурий се намира на негова територия, ще засилим любопитството си и ще се настроени към развитие във всяка една житейска сфера.

С транзита на планетата на комуникациите ще сме настроени към обогатяване чрез нова информация и знания. Сега е най-подходящият момент да започнем ново образование или друго занимание, свързано с повишаване на интелекта.

Използвайте възможностите, за да разширите мирогледа си, а позитивната нагласа ще помага за задействането на нови проекти.

Вярата в идеите ни през този период ще е силна и ще сме склонни да гледаме по-ведро на бъдещето. В следващите дни ще гледаме по-идеалистично от обикновено на идеите си.

Информацията ще се възприема бързо и силно ще се вълнуваме от философските въпроси, а свободолюбивостта на Стрелеца ще се появява в начина ни на изразяване, писане и общуване с околните.

Стрелец

Меркурий в Стрелец ще изисква от нас да държим на ценностната си система. Сега е най-подходящото време да задействаме плановете си за бъдещето, защото ще може да погледнем на случващото се от по-далечна перспектива.

В общуването е вероятно да сме по-честни и открити. Ще казваме първото, което ни дойде наум и ще държим личното ни мнение да се чуе. Ще настояваме също да се придържаме към истината.

През следващите дни, освен стартирането на нови проекти, пътуванията също ще са благоприятни. Може и да започнете да учите нови езици или да учите повече за чуждите култури.

Моментът е идеален за водене на съдебни дела, подписване на нови договори, явяване на изпити. Ще имаме възможност да разгърнете потенциала си и да преследваме мечтите си, без да се отказваме.

За да разберете в коя житейска сфера ще проявявате по-философско мислене и ще сте склонни да изследвате новите си идеи, проверете кой дом в наталната ви карта се управлява от Стрелец.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати