Ето кое ще ни носи късмет в годината на Огнения петел

1 от 4 Снимки

1. Изхвърлете всичко старо


С идването на новата година според китайския календар е препоръчително да направите основно почистване на дома си и да изхвърлите всички непотребни вещи. Започнете годината начисто, като подарите това, което вече не използвате, или просто го изхвърлите в кошчето за боклук, защото в дома ви то носи негативна енергия;

На 28 януари според китайската митология ще навлезем в годината на Огнения петел и за да разчитаме на късмета си според суеверията, трябва да направим няколко промени в обстановката около нас.

Огненият петел символизира новото начало и 2017-та, която покровителства, ще донесе различни нови събития за всеки един от нас, но не всички събития ще са с положителен характер.

Петелът ще изисква повече действия и добра адаптация към новото, за да сме успешни. Нужно е също и да се трудим упорито, ако искате да постигнем целите си, а не да се откажем пред първото предизвикателство.

А ако искате да имате повече късмет в делата, доверявайте се на елементите, които се смятат за щастливи в годината на Огнения петел.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати