Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Умопомрачаващите прогнози за бъдещето, които се сбъднаха

Умопомрачаващите прогнози за бъдещето, които се сбъднаха

2 от 5 Снимки

2. Завръщане в бъдещето


Безспорно Завръщане в бъдещето е един от най-култовите филми на ХХ век. Това обаче не е само заради кинематографичните му качества, а поради факта, че той предрича много от технологиите, които използваме днес. Да, все още нямаме летящи коли, но във филма, ако си спомняте, хората използват видео разговори, биометрични скенери, могат да плащат цифрово и от разстояние – немислими неща преди 30 години, които са част от ежедневието ни днес.

Хората винаги са били обсебени от своето бъдеще. Големият въпрос какво ще се случи следващия момент винаги е стоял в ума на всеки човек. Това не зависи от статуса му в обществото, дали ще е някой бездомник, оцеляващ едва, едва, или някой милиардер, който е съсредоточил живота си в трупане на богатство.

Докато много хора отделят от времето си в строеж на своето настояще, има милиони, чиито действия са насочени към разгадаване на бъдещето – дали от страх от него, или просто от любопитство.

Точно и поради тази обсебеност по света има много хора, които се занимават основно с предсказване на бъдещето. Повечето от тях са мистици, но има и такива, които след анализ на настоящето, без да се допитват до духовете, успяват да познаят бъдещето. Понякога те успяват просто заради късмет, но често и поради висок професионализъм и анализ на факторите, изграждащи бъдещето.

Най-известните такива прогнози, които се сбъднаха, макар никой да не вярваше, че е възможно, може да проследите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати