Теоретици на конспирациите: ЦЕРН ще освободи Ада догодина

Ад

В началото на този декември учените от ЦЕРН обявиха плановете си в началото на следващата година да започнат поетапно облъчване с лазер на атоми с антиматерия, като по този начин ги накарат да заблестят. Според тях това ще отбележи важна стъпка в разкриването на едни от най-големите загадки на Вселената.

По повода няколко организации, разследващи конспиративни теории, излязоха с общо послание, с което казаха, че с тези действия ще се отприщи Адът на Земята и ще дойде внезапният край на човечеството.

Теорията за началото на всичко смята, че Големият взрив е произведен от равни количества материя и антиматерия. Поради факта, че те се изключват взаимно, учените се опитват да разберат защо във Вселената има изключително малко количество антиматерия. Разбира се, точно поради този факт звездите, планетите и в крайна сметка животът, какъвто го познаваме, съществува.

Учените от ЦЕРН от десетилетия се опитват да създадат версия на антиматерия на основата на атоми с водород и да я задържат достатъчно дълго време, за да могат да извършват изпитания с нея. В доклад, публикуван в средата на месеца, обаче учените съобщиха, че вече са направили първия сполучлив експеримент с антиводород и сега предстои да го обработят по начин, който да го накара да заблести.

Антиматерия

Теоретиците на конспирацията обаче изразиха своето бурно недоволство. От организацията Кристиън Трутър например твърдят, че докладът на ЦЕРН съдържа изключително много неточности. Според тях тези експерименти ще отключат Ада. Според тях има причина антиматерията да липсва почти навсякъде във Вселената и нещата трябва да бъдат оставени именно така, а да не се опитва да бъде създавана и още повече манипулирана.

Някои религиозни елементи на организацията дори излязоха с твърдението, че ако материята е израз на физичекото, то антиматерията е противоположният елемент на съзиданието и експлоатацията ѝ ще унищожи света.

Антихрист

Няколко религиозни групи от САЩ, Германия, Англия и Испания дори подготвят протести пред сградата на ЦЕРН в Швейцария, защото според тях учените изграждат Царството на Антихриста на Земята. Според тях антиматерията е именно това – плътта на този, който мрази живота. Те смятат, че античастиците са носители на хаоса и не бива да бъдат пускани на свобода.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#180523
Царството на Антихриста е много отдавна изградено. Началото е поставено в Райската градина от Луцифер/Сатана, Змията/, Адам и Ева. От тези времена до днес Антихриста управлява този свят. Хората до днес така и не искат да отхвърлят управлението на античовешката сила. Управлението на Сатана ще се прекрати на Армагедон. Там армиите на Господ ще победят веднъж и завинаги злото. Да бъде скоро, Господи!
2
15