Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

Какво разкриват за нас скъпоценните камъни на рождения ни месец

12 от 12 Снимки

Декември - тюркоаз



Личност
Хората с тюркоаз в рождената карта са ангели-пазители, тъй като имат силно развит инстинкт за помощ към останалите. Това ги прави да изглеждат млади, жизнени, мъдри, добри и уверени.

Лечебни свойства
Тюркоазът може да помогне на организма да усвоява хранителните вещества по-добре. Той е добър при лечението и регенерацията на тъканите и намалява болката в ставите.Тюркоазът лекуват очни проблеми като катаракта, и спазми в корема. Той се грижи за отстраняване на възпаления в организма и е незаменим при стомашни разстройства и подагра.

Всеки скъпоценен или полускъпоценен камък е тясно свързан с определен месец на годината според григорианския календар и разкрива впечатляващи подробности около личността ни, подсказва къде се намира късметът ни и се използва за лечение на тялото и ума ни.

Нека разберем кой е зодиакалният камък на родените през съответния месец, какво говори това за личността ни и какъв е полезният му ефект върху здравето ни.

В галерията горе ще видите кой камък принадлежи към вашия рожден месец, какви характеристики ви предвещава и какви лечебни свойства има той.

Едно обаче е много важно и трябва да го прилагате за всички камъни, които притежавате. Нужно е през определен период от време да ги измивате под течаща вода и да ги накисвате в солена вода.

Това се прави задължително и когато камъкът падне от врата ви например - това означава, че е попил от товара и е изпълнил мисията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати