Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Риби

Зодия Риби

2017-та ще е една от най-емоционалните ви години, а вълненията ще са свързани основно с пари. Ще се наложи да внасяте повече ред в финансовата сфера и да се изправите лице в лице срещу проблемите.

През годината може да предприемете промени към по-добро, свързани с пари и кредити, но за тази цел трябва повече да си сътрудничите с околните и да работите упорито.

Може да уредите договори с кредитори и банки във ваша полза или да се възползвате от инвестиции, които направите с вашата половинка и най-близки приятели. Не се стеснявайте да говорите за пари и да действате в тази сфера през годината, защото ще имате успех с тези начинания.

Може да се радвате на големи финансови облаги пред годината, ако държите връзките с хората около себе си здрави. Вероятно е и да ви изненада стабилна сума от наследство.

Не се изкушавайте да харчите прекалено през първата половина на годината, докато не сте видели първите резултати от действията за подобряване на доходите. Дори се старайте да пазите в тайна плановете си за финансов просперитет от хора, които не познавате достатъчно добре.

Преглеждайте бюджета си всеки ден и не се оставяйте на случайността по въпроси за пари през март и април. Важно е следите сметките си и да не правите големи разходи.

Пари

През този период е вероятно да се чувствате подценени от партньора и да имате по-често усещането, че оставате на втори план, а чувствата ви не се взимат под внимание.

Това обаче няма да трае дълго и още в началото на май отново ще изпитате старата хармония и сплотеност. Дори да сте си разменили остри думи, бързо ще си простите и ще забравите.

При самотните повече шансове за нова връзка ще има през лятото, когато лесно ще привличат представителите на противоположния пол и ще имат повече възможности за флирт.

В края на годината ще може да израснете благодарение вашето образования или да предприемете далечно пътешествие. Не отхвърляйте тези предложения, тъй като ще разширят мирогледа ви и ще ви дадат повече опит.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари