Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Козирог

Козирог

През цялата 2017-та големите приоритети за вас ще са кариерата, от която ще се стремите да печелите повече, за да си осигурите мечтаната финансова стабилност, и семейството.

Успехи и просперитет през годината ви очакват най-вече в професионалната сфера, където може да ви повишат или да намерите по-добре платена работа, чрез която ще реализирате голяма част от целите си.

Ако имате идеи за стартиране на собствен бизнес, сега е най-подходящото време, за да работите по тях. Извадете плановете си наяве, а съдбата ще ви предостави търсените възможности и късмет.

През годината ще може значително да увеличите доходите си, стига да бъдете активни и да не отказвате помощ, когато ви я предлагат. Не се насилвайте да изпълнявате всяка от задачите си сами, а приемете съветите и предложенията на околните.

В началото на годината може да направите някои добри инвестиции или до вас да стигне информация, благодарения на която да сключите изгодните договори и да си гарантирате стабилност за дълго време.

Не бързайте обаче да харчите с лека ръка спечеленото, а на повече забавления и удоволствия се отдайте през лятото. През първата половина от годината работата трябва да е най-важното за вас.

Тази година семейството и личните взаимоотношение също ще са важна тема - особено през март и април, когато събитията в тази сфера ще бъдат по-активни от обикновено.

Работа

Възможно е да се появата стари проблеми или въпроси, които не сте обсъдили навреме, а сега се налага да ги изяснете, за да може да продължите напред.

Не се доверявайте на информация, която идва отстрани, дори и да е от приятели, тъй като е вероятно и те да се жертви на непроверени слухове. Така, макар че искат да ви помогнат, ще ви превърнат в жертва на големи интриги.

Постарайте се да бъдете честни с роднините и членовете на семейството си, които през тази година трудно ще разбират решенията ви. Не е нужно да се влияете от тяхната гледна точка, но се опитайте да им обясните решенията си, без да горите мостовете помежду си.

В края на година социалният ви живот ще ви създава най-много поводи за радост. Ще може да създадете много по-близки взаимоотношения с приятелите и колегите си, а общуването помежду ви ще тече гладко.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари