Новата 2017-та ще е годината на Слънцето
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Новата 2017-та ще е годината на Слънцето

Новата 2017-та ще е годината на Слънцето

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60824
слънце
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл-23%
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Според астрологичния календар новата 2017 година ще е управлявана от Слънцето, което ще донесе поредица от големи промени и неочаквани трансформации, хвърляйки повече светлина върху нашите цели и проблеми.

През тази година трябва да се опираме на опита, който имате до момента. Ще имате достатъчно енергия и сили, за да вървим напред, но не бива да пренебрегваме това, което ни се е случвало в миналото.

Годината ще ни помогне да разберем много важни истини, а на всички ще ни е по-лесно ще се ориентираме в разнообразието от възможности и да насочваме енергията си там, където трябва.

В астрологията Слънцето символизира тълпите, творчеството и мъжкото начало. Може да дадем воля на идеалите си и целеустремеността, а събитията ще ни помогнат да повишим самочувствието си и да осъзнаем повече неща за характера си.

Опасностите, от които трябва да се пазим през 2017 година, идват от крайностите, които силно ще ни привличат. Трябва да се стремим към повече баланс и да не сме нито твърде активни, нито твърде пасивни.

Тъй като Слънцето управлява сферата на забавленията, през 2017 година ще се поддаваме по-лесно на предложения на различни развлечения, включително и на хазартни игри.

През годината Слънцето ще влезе във важни конфигурации с няколко планети, първата от които ще е с Плутон, който през цялата година ще се придвижва в Козирог.

Щастие

Аспектът между двете планети ще изисква от нас да пазим спокойствие при търсенето на изход от сложни ситуации през лятото на 2017-та. Нужно е да сме по-целеустремени и да не се отказваме пред трудностите.

Нептун в Риби също ще влияе на Слънцето, като ще ни зарежда с повече вдъхновение и възможност да извадим наяве някои скрити таланти. Уран и Слънцето през годината ще ни носят много неочаквани обрати, благодарение на които ще може да се развиваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати