sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

1 от 4 Снимки

Луда крава


Луда крава е опустошително заболяване, което от време на време се появява, за да парализира производството на говеждо месо. Още по-лошо е, че то може да се предаде на хората от заразено месо, а самото заболяване води до деменция и дори смърт. Странни микроорганизми, наречени приони, са отговорни за инфекцията. Някои смятат, че тяхната странност не е просто грешка на природата, а че те са дошли от комета, паднала от Космоса. Изследвания са показали, че кометите съдържат химически структури, подобни на приони. Учените смятат, че прах от комета е привлечен от земната гравитация и така опасната болест се е появила на планетата.
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси, измъчващи умните глави по света поколения наред.

За съжаление същите тези учени вярват, че освен живот метеорите носят и смърт под формата на извънземни бактерии и вируси. Тези микроскопични нашественици са обвинявани за всички видове заболявания.

В последните години дори се зароди и чисто нова наука, чиято цел е търсенето и изучаването на извънземни вируси. Така наречената космическа вирусология цели опознаването и намирането на лек срещу извънземната заплаха.

В началото на годината в доклад на Международната асоциация по космическа вирусология бяха представени и някои от най-страшните зарази, поразили човечеството, за които се смята, че са дошли от Космоса. Ето и кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати