Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

Марс

В периода от 19 декември до 28 януари Марс ще се движи в територията на зодия Риби и тъй като Червената планета е отговорна за действията и амбициите ни, докато се намира в Риби, е вероятно целеустремеността ни да стихне.

Транзитът на Марс в Риби ще ни кара да мислим по повече духовни и емоционални въпроси, а стандартните ни цели за пари и професионален успех ще остават на заден план.

До 28 януари не е препоръчително да сте прекалено агресивни в преследването на мечтите си, а се оставите на законите на Вселената, като не плувате срещу течението.

Инстинктите ви за успех ще са потиснати през тези седмици, но за сметка на това интуицията на повечето зодии ще е феноменална. Може да се доверите и на въображението си, стига да държите най-големите си илюзии под контрол.

Марс в Риби дава енергия на изкуството. Всяка форма на изразяване чрез творчеството ще ви кара да се чувствате добре на емоционално ниво. Потопете се в света на фантазиите си, защото той ще ви дава добро настроение и мотивация.

Движейки се в Риби, планетата ще постави чувствата ни на първо място. Предизвикателствата от ежедневието ни ще са чисто емоционални, като няма да преминем през тях, използвайки сила, а използвайки състрадание и съпричастност.

Риби

Марс ще ни провокира да се гмурнем в дълбоките слоеве на подсъзнанието си и да извадим наяве най-големите си страхове дори и тези, които не сме осъзнавали.

Няма да е лесно да се изправим срещу това, което ни плаши най-силно, но ако насочим енергията си в тази посока, ще сдобие с нови идеали и прозрения, чрез които може да решим проблемите си.

Понеже Марс е отговорен за сексуалното привличане, докато се намира в Риби, той ще прави атрактивни хората на изкуството. Колкото по-артистични сте, толкова повече ухажори ще имате.

В любовта през този период повечето хора ще търсят своята сродна душа, а не човек за една нощ. Атмосферата ще настройва към романтика, а някои може съвсем да загубят границата между реалност и илюзии.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари