Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Везни

Везни

2017-та ще е сред най-късметлийските ви години в личен и професионален план. Нужно е само да конкретизирате желанията си и да мислите позитивно, а събитията ще се наредят във ваша полза.

Очаква ви една емоционална година, която ще ви предизвика да извадите наяве смела си страна. Колкото повече рискове поемате през годината, толкова повече ще напомпвате самочувствието си.

През годината стартирайте възможно най-много проекти, понеже късметът и съдбата са на ваша страна и ще подкрепят делата ви, независимо дали става въпрос за професионално развитие, семейния живот или любовта.

Бъдете упорити и преследвайте мечтите си докрай, понеже през тази година може да имате всичко, каквото пожелаете, стига да сте активни и да не се отказвате.

Внимавайте с директността по отношение на партньорствата през март и април, тъй като има вероятност да станете малко по-груби при общуването с хората около вас.

Зачитайте чувствата на околните и запазете естествените за нрава си толерантност и емпатия, дори и събитията да ви провокират към бурни реакции и гневни изблици.

През пролетта на 2017-та обвързаните ще трябва да решат свой дългогодишен проблем, който непрекъснато създава пречки при общуването помежду им. Старайте се да бъдете добър слушател, а не да обсебвате разговорите.

Самотните ще имат шанс да срещнат любовта на живота си през първите месеци от годината или през септември, като запознанство с новия любим ще е изненадващо.

Може да предизвикате промени в любовния си живот, като анализирате изплуващите проблеми през март и април и заедно с партньора обсъдите методите, с които да ги решите.

През април ще може и да си направите адекватна равносметка на професионалната ви реализация. Отделете повече време, за да дадете необходимото качество на проектите си, като не прибързвате да реализирате идеите си.

В края на годината ще се появят отлични възможности за покоряването на нови професионални върхове, като освен по-големия престиж, с новата работа ще се радвате и на по-големи доходи.

Социалният ви живот ще е активен през цялата година, а най-големи ползи от познатите си ще имате през февруари и август. Тогава не бива да пренебрегвате информацията, защото в нея се крият отговорите за вашите въпроси.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари