Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кое превръща зодиите в мрънкащи изчадия

Кое превръща зодиите в мрънкащи изчадия

Пламена M.Пламена M.
Джедай
983371
2 от 12 Снимки

Телец


Телците са крайно обидчиви. В същото време никога няма да позволят на никой да види, че ги е засегнал. По природа склонни да поставят оценки на хората, без дори да го опознават. Това пречи на реалната им преценка. Ако изобщо успеят да открият някой, който живее по техните стандарти, трудно го задържат до себе си заради това, че отказват да се открият. Това в крайна сметка никога не им позволява да открият пълноценното щастие;

Всеки от нас има определено виждане за живота. Когато нещо не се случва спрямо очакванията и разбиранията ни, това определено не ни кара да се чувстваме добре.

И тази специфика на характера у всеки от нас може да се обясни с това коя зодия е. Звездният ни знак направлява тихо целия ни живот и ако се научите по-често да отделяте внимание на особеностите, които идват с всяка зодия, навярно ще ви е по-лесно в комуникацията с много от заобикалящите ви хора.

А кои са причините, които могат да накарат всяка зодия да е повече от нещастна и от кротко агънце да се превърне в недоволно мрънкало, може да проследите в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати