Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Рак

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Рак

През тази година най-голям късмет ще имате по отношение на семейството, дома и всички проекти, по което ви е удобно да работите. Личният ви комфорт трябва да е приоритет през цялата година.

През тази година ще имате повече шансове от обикновено за свиване на семейно гнездо, за преместване в ново жилище или покупка на такова, като наистина ще се чувствате удовлетворени, ако успеете да се сдобиете с дом.

2017-та ще ви отвори врати към членовете на вашето семейство или роднини от мястото, на което сте родени. Може да се сближите повече, като споделяте и се срещате по-често от преди.

Новата година ще ви даде шанс и да поемете в по-положителна посока по отношение на професионалното си развитие. Но в периода март-април трябва да сте по-организирани и дисциплинирани от обикновено, за да бъдете забелязани.

Не се притеснявайте да следвате интуицията си и да демонстрирате талантите си, тъй като в противен случай друг ще се възползва от създалите се възможности, а вие отново ще се наредите на опашката.

Бъдете по-целеустремени и упорити, а не се оставяйте на несигурността да ви победи и в крайна сметка да изгубите шансовете си за професионална реализация.

Опитайте също да се сработвате с колегите, които показват, че може да разчитате на тях в трудни моменти. Ще имате достатъчно добри идеи, но ви е необходим и екип, с който да ги реализирате.

През новата година внесете ред и по отношение на образованието си. Хората, които отдавна отлагат завършването на висшето си образование или записването на курс за по-висока квалификация, е време да се вземете в ръце и да довършат делата си.

Може и в началото на не виждате добра перспектива в по-високото образование, но истината е, че то ще ви създаде възможности и за по-високи доходи, а чрез тях и по-добър стандарт на живот.

В края на годината се очертава повече време за романтика и любов. Самотните ще успеят да намерят подходящ човек за себе си, с когото да изградят стабилна връзка.

Вече обвързаните, от друга страната, ще могат по-спокойно да се наслаждават на компанията на любимия, защото големите грижи ще са отминали, а някои от тях може да се замислят и за наследник.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари