Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Близнаци

Годишният хороскоп за 2017-та за зодия Близнаци

Романтичната връзка и професионалните постижения ще са двете сфери, които ще ви носят най-силни емоции през 2017 година. Голямо щастие ще ви дава любовта, творчеството, забавленията и децата.

През тази година самотните ще могат да срещнат сродната си душа на купон или при посещение на събитие, свързано с тяхното хоби. Чувствата ви ще бъдат споделени и бързо ще прерастат в сериозно обвързване.

2017-та ще привлича вниманието на околните към вас и затова не бива да се изненадвате, ако по-често от обикновено сте в център на вниманието, дори да не сте го целели.

Очакват ви чести събирания във весели компании през годината, което ще ви зареди с достатъчно енергия за работното ежедневие. Старайте се само да не драматизирате твърде много, когато се изправите пред някакви трудности.

В работните проекти се стремете да сте по-кооперативни и да се съюзявате с хора, които споделя вашите интереси и желание за успех. Ако решите да действате сами, също няма да сгрешите, но успехите ще дойдат по-бавно и по-трудно.

Опитайте да се учите от поведението на околните през 2017 година и да се вслушвате в думите им, защото може да си спестите големи грешки, ако приемете чуждите съвети.

Старайте се и повече да споделяте с другите, като не очаквате, че те ще четата мислите ви и удовлетворяват желанията ви в същата секунда. Ако искате услуга, постарайте се и вие да услужите с нещо.

През годината ще сте заредени с достатъчно оптимизъм, така че може да започнете нови проекти както в професионален, така и в личен план. Двойките, които отдавна са заедно, може да помислят за дете.

Тази година спокойно ще можете да разговаряте с партньора си, дори по на-болезнените теми, и да стигате до компромисно решение на проблемите си.

В края на годината ще може да покорите големи върхове в кариерата и да си спечелите висока репутация сред колегите, стига само да следвате амбициите си докрай.

Внимавайте с приятелствата през годината, особено в периода март-април, тъй като може да разрушите мостове към важни за вас хора под влияние на силните емоции.

Не бързайте да сипете обвинения, ако се чувствате неоценен и пренебрегнат от околните, а първо помислете доколко са адекватни чувствата ви. В този период може и да дадете втори шанс на стар приятел, когото сте отрязали в миналото заради една грешка.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати