Разберете каква ще бъде 2017 година според астрологията

Разберете каква ще бъде 2017 година според астрологията

планети

Новата 2017 година ще бъде повлияна основно от движението на Юпитер във Везни. Това ще дава късмет и мотивация на всякакви съюзи. Успехи и благоденствие ще намираме чрез партньорски взаимоотношения.

До 10 октомври най-голямата планета в Слънчевата система ще се намира във Везни. Тази позиция на планетата ни препоръчва да бъдем по-умерени с хората около нас и да се водим от дипломатичността.

Като труден период за взаимоотношенията през новата година се очертава периодът на ретроградност на Венера – от средата на март до средата на април.

Планетата на любовта и връзките ще се движи на обратен ход в знаците Риби и Овен, като ще ни даде важни уроци за баланса и съобразяването с чуждото мнение.

Ще се налага да коригираме методите си на изразяване, ако желаем да запазим връзките си с околните стабилни.

Периодът на ретроградност ще е труден за обвързаните двойки, но ще им покаже как да правят компромиси с личните си желания в името на общото благо. На свободните ще им се наложи да поемат повече отговорности и отстъпват от време на време.

Юпитер

От 10 октомври Юпитер ще се движи в Скорпион, което ще засили интуицията и емоциите. С това движение на планетата може да настъпят значителни промени по отношение на инвестициите или съвместните финансови проекти, като може да очаквате големи приходи от подобни планове.

Тригонът между Юпитер и Нептун през декември ще ни дава по-голяма вяра в личните ни амбиции. Ще може и да обогатим знанията си по духовните въпроси и изкуството.

Лунните замътения през годината ще в Лъв и Водолей. Първото затъмнение е през февруари и ще ни зареди със стремежи за повече творчество, удоволствия и любов, а затъмнението във Водолей в края на август ще ни напомни, че дори в трудностите не са сами.

Слънчевите затъмнения през 2017-та ще огреят в знаците Лъв и Риби. Слънчевото затъмнение в Лъв през август ще ни донесе много романтика и приятни събития, свързани с деца, а затъмнението през февруари в Риби ще ни помогне да направим решителните крачки към големите промени.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати