Разберете каква ще бъде 2017 година според астрологията

планети

Новата 2017 година ще бъде повлияна основно от движението на Юпитер във Везни. Това ще дава късмет и мотивация на всякакви съюзи. Успехи и благоденствие ще намираме чрез партньорски взаимоотношения.

До 10 октомври най-голямата планета в Слънчевата система ще се намира във Везни. Тази позиция на планетата ни препоръчва да бъдем по-умерени с хората около нас и да се водим от дипломатичността.

Като труден период за взаимоотношенията през новата година се очертава периодът на ретроградност на Венера – от средата на март до средата на април.

Планетата на любовта и връзките ще се движи на обратен ход в знаците Риби и Овен, като ще ни даде важни уроци за баланса и съобразяването с чуждото мнение.

Ще се налага да коригираме методите си на изразяване, ако желаем да запазим връзките си с околните стабилни.

Периодът на ретроградност ще е труден за обвързаните двойки, но ще им покаже как да правят компромиси с личните си желания в името на общото благо. На свободните ще им се наложи да поемат повече отговорности и отстъпват от време на време.

Юпитер

От 10 октомври Юпитер ще се движи в Скорпион, което ще засили интуицията и емоциите. С това движение на планетата може да настъпят значителни промени по отношение на инвестициите или съвместните финансови проекти, като може да очаквате големи приходи от подобни планове.

Тригонът между Юпитер и Нептун през декември ще ни дава по-голяма вяра в личните ни амбиции. Ще може и да обогатим знанията си по духовните въпроси и изкуството.

Лунните замътения през годината ще в Лъв и Водолей. Първото затъмнение е през февруари и ще ни зареди със стремежи за повече творчество, удоволствия и любов, а затъмнението във Водолей в края на август ще ни напомни, че дори в трудностите не са сами.

Слънчевите затъмнения през 2017-та ще огреят в знаците Лъв и Риби. Слънчевото затъмнение в Лъв през август ще ни донесе много романтика и приятни събития, свързани с деца, а затъмнението през февруари в Риби ще ни помогне да направим решителните крачки към големите промени.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати