Венера ще се движи във Водолей! Вижте какво ви очаква

Венера

От 18 януари Венера ще се движи в зодия Водолей и ще отвори напълно нов период за любовните взаимоотношения, хармонията, красотата и изкуството.

Комбинацията между Венера и Водолей, който е знака на свободното и независимо поведение, иновациите, интелигентността и нуждата от социализация, ще ни прави по-авангардни и държащи на своята индивидуалност в житейските сфери, които Венера управлява.

В астрологията Венера се разглежда като планетата, отговорна за дългосрочните партньорства в любовта, за външния вид, нуждата от баланс и хармония и изкуството.

Докато се намира във Водолей, е вероятно да сме по-големи бунтари в тези сфери. Ще искаме да наложим нови гледни точки и в никакъв случай да не правим това, което вече е правено.

Нуждата от оригиналност и независимост ще е силна и това може да провокира драстични промени във външния вид, нетрадиционни любовни взаимоотношения и авангардни форми на изкуството.

Водолей

Приятелите ще изиграят ключова роля при хората, които търсят нова половинка. Възможно чрез приятелския или колегиалния си кръг да срещнат следващата си любов.

В период на Венера във Водолей ще сме мотивирани да създаваме нови приятелства, да работим в екип и да анализираме идеите си за промяна на настоящето положение.

На дневен ред ще излязат новаторството, свободата и различното. Може да наблюдаваме безпристрастно случващото се, а може и активно да се включим в течението на промените.

Социален живот

Хората, които имат творчески професии или работят в сферите на технологиите, астрологията и астрономията, ще може да се изразяват по-оригинално и да печелят по-голям брой от съмишленици.

За да разберете в коя житейска сфера ще привличате хората с нестандартното си поведение, къде може да се влюбите в човек, който може да ви е приятел, и къде ще сте независими от материалните ценности, проверете кой дом в наталната ви карта започва с Водолей.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати