Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Най-странните методи за предсказване на бъдещето

Най-странните методи за предсказване на бъдещето

6 от 6 Снимки

6. Гадаене на лапи и на зърна


Японците са луди по врачуването. Най-техническата нация е влюбена в мистицизма. От Страната на изгряващото слънце има доста странни практики за отгатване на бъдещето. Гадаенето на лапа е една от тях. Тя е същата като гледането на ръка, но вместо практикуващите този стил на пророкуване да гледат дланта на клиентите си, те наблюдават лапите на техните домашни любимци (само котки и кучета). Другият начин за гадене на бъдещето е чрез разчитане на мистичната сила на човешката ареола и формата на зърната.

Малко са хората, които биха устояли на изкушението да разберат собственото си бъдеще. Точно поради тази причина има буквално хиляди начини за гадаене на бъднините човешки съдби.

През цялата история вярващите в тези умения са се консултирали с врачки, за да се ориентират как да постъпват в бъдеще. Стига да не предприемаме всяко свое действие въз основа на такива предсказания, няма нищо лошо да се допитаме до тези мистици. Най-малко може да се позабавляваме, докато чакаме да видим дали предсказанията им ще се сбъднат.

От своя страна, всяка врачка има своя уникална система, с която да заработва прехраната си. Представяме ви в следващата галерия горе най-странните методи за предсказване на бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати