Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Гадаене»Най-странните методи за предсказване на бъдещето

Най-странните методи за предсказване на бъдещето

2 от 6 Снимки

2. Харуспексия


Харуспексията представлява гадаене на бъдещето чрез подробно изучаване на животински вътрешности, най-често това е черният дроб. Въпреки че римляните са останали в историята като народа, който е пророкувал чрез тази практика, истината е, че тя е етруска. Вярвайки, че техният бог е Тагес, етруските продължили да използват харуспексията дори след като тяхната цивилизация била присъединена към Римската империя;

Малко са хората, които биха устояли на изкушението да разберат собственото си бъдеще. Точно поради тази причина има буквално хиляди начини за гадаене на бъднините човешки съдби.

През цялата история вярващите в тези умения са се консултирали с врачки, за да се ориентират как да постъпват в бъдеще. Стига да не предприемаме всяко свое действие въз основа на такива предсказания, няма нищо лошо да се допитаме до тези мистици. Най-малко може да се позабавляваме, докато чакаме да видим дали предсказанията им ще се сбъднат.

От своя страна, всяка врачка има своя уникална система, с която да заработва прехраната си. Представяме ви в следващата галерия горе най-странните методи за предсказване на бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати