Нумерологична прогноза за декември

1 от 11 Снимки

1 – Време е да поработите здраво


През последните месеци лятното настроение не искаше да ви напусне и това ви караше да подхождате малко несериозно към служебните си ангажименти, както и към някои битови задачи. През декември обаче ще ви се наложи да се сблъскате с реалността и да се потопите повече както в офиса, така и в дума. Очакват ви няколко безсънни нищо, но пък в края на годината ще сте доволни от резултатите и ще посрещнете с облекчение Новата година.

За да узнаете какво предвижда за вас нумерологията през месец декември, трябва да пресметнете личното си число. То се явява сбор между деня ви на раждане, месеца и годината.

Имайте предвид обаче, че ако след събирането достигнете до числата 11 или 22, не трябва да ги събирате, защото в нумерологията те са специални и също могат да бъдат лично число.

При всички останали случаи обаче е нужно да бъдат събрани числата до получаване на цифра от 1 до 9. Така например, ако сте родени на 10 юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари