Американка пие собствената си кръв

Американка пие собствената си кръв

Сюзи Парк е на 36 години, омъжена е, има две деца. Работи с деца инвалици. Но през нощта се превръща във вампир и... пие човешка кръв.

Голяма част от живота си Сюзи прекарва в Ню Йорк. Преди шест години се запознала с човек, представил се за лорд Себастиян. Слаб мъж с дълги и черни коси, челият в черно.

Американка пие собствената си кръв

Мъжът откарал Сюзи в стара къща в едно от предградията на Ню Йорк. Там й предстояло да се научи как да бъде вампир. Всъщност, къщата била вампирска комуна, която обитавали и други получовеци, полувампири.

Строго им се забранявало да носят чесън в къщата и да разкриват нейното местоположение и предназначение.

В края на курса за превъплащение във вампир, на Сюзи й предстояло последното изпитание - да изпие чаша човешка кръв. Пред очите й лорд Себастиян разрязал вената си, от която изцедил собствената си кръв в чаша. Младата жена изпила кървавия бокал, в този момент се родила Лейди V.

След две години живот във вампирската комуна, с лорд Себастиян се случило нещастие - загинал в автомобилна катастрофа. Вампирското братство се разпаднало.

Прибирайки се в собствения си дом, Сюзи започнала да води кореспонденция в интернет с 41-годишен британец на име Пол. Разказала му за увлеченията си, но не споменала за нуждата да пие човешка кръв. Островитянинът не се уплашил от хобито на виртуалната си приятелка и дори я поканил да се пресели при него в Англия.

Там новия си дом американката подредила по вампирски - черни стени и драперии, а в отделна стая - ковчев, в който да спи.

Жената не престанала да пие кръв, която два пъти в седмицата източва сама от себе си. Вече е омъжена за Пол и работи в център за деца инвалиди, пише в. "Врачка".

"Целият свят е пълен с вампири. Но вие не ги забелязвате, защото през деня те си изглеждат просто като обикновени хора. И само през нощта показват истинската си същност", казва вампирката.

Рейтинг

5 4
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (46)

Изпрати
Mia
Mia
07.10.2013 01:51
Е добре де, като не вярвате какво правите в отдела за вампири !?
0
0
Пламен
Пламен
14.07.2013 21:26
не се знае може и да има вампири но аз не вярвам
0
1
Polly
Polly
16.06.2013 14:56
Всъщтност наистина е възможно да има такива хора .. те не пият кръв защото ги е ухапал вампир .. а просто защото има болест при която човек изпитва огромно желание за човешка кръв ;)
2
0
elena
elena
15.06.2013 19:13
ИЗПРАТИ ТОВА НА 5 МЕСТА И СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЩЕ СТАНЕШ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕШ:КАТО ДОКОСНЕШ ВОДА ЩЕ СИ РУСАЛКА,ЩЕ СИ ФЕЯ КОГАТО ПОИСКАШ ИЛИ ЩЕ СИ НИНДЖА!ТОВА Е ИСТИНА!!!!
1
1
Нормален Ненормалник ;д
Нормален Ненормалник ;д
08.06.2013 17:26
Абе вие луди ли сте как ще има вампири бе ?! вие не сте с АКЪЛА си ! ;)
0
1
JN
JN
13.03.2013 00:54
Хей...това накрая е вярно... Та такам...всички които познават Джулия - моята приятелка ..я мислят за вампир(преди за върколак)..
Тя мрази светлината, обича до яде сорово, обожава кръв, развива огромна скорост , носи само черно, с бледа кожа, черна коса, променливи очи и да......ето това казва тя - НА КОГО НЕ МУ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА ПРЕБЯГА 300 МЕТРА ЗА 39-40 СЕКУНДИ И 50 МЕТРА ЗА 4,5 СЕКУНДИ?! По предния ден аз приспах в тях, но се стреснах ужасно много когато вечерта кучешките и зъби станаха по дълги и остри... Просто несъзнателно се усмихна и забелязах...иначе се чудех защо ходи с гугла и поглед надолу , когато е ден и пече слънце...мисля че тя е вампир.. Преди седмица нарочно се направих че падам но гледах да падна там където ще я огрее слънце...
1
0
elena
elena
09.02.2013 17:36

ИЗПРАТИ ТОВА НА 5 МЕСТА И СЛЕД ПОЛОВИН ЧАС ЩЕ СТАНЕШ КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕШ:КАТО ДОКОСНЕШ ВОДА ЩЕ СИ РУСАЛКА,ЩЕ СИ ФЕЯ КОГАТО ПОИСКАШ ИЛИ ЩЕ СИ НИНДЖА!ТОВА Е ИСТИНА!!!!
0
1
ллл
ллл
02.02.2013 20:32
Но относно историята е пълна ИЗМИСЛИЦА !!!
0
1