Призрачен балон изкара акъла на лекари и пациенти в болница

Призрачен балон изкара акъла на лекари и пациенти в болница

Призрачен балон

Балон, движещ се съвсем сам из коридора на болница в Аржентина, изкара ангелите на пациенти и медицински специалисти. Изплашените хора не доумяваха как може предметът да се разхожда без човешка намеса и допуснаха, че най-вероятно е движен от дух на покоен пациент.

От видеото, публикувано в интернет, се вижда как сферичният предмет се намира в единия край на коридора, но много бързо започва да се движи напред и да се приближава към двама от служителите в болницата.

Хората са видимо изненадани и дори изплашени от явлението, но продължават да го снимат, тъй като искат да имат доказателство на необикновената случка. Един от присъстващи на записа дори се опасява, че балонът го преследва и обяснява, че всеки път, когато мръдне в някоя посока, той също променя направлението си.

Това нещо ме преследва, уверява човекът своите събеседници, които също са много развълнувани.

Призрачен балон
Снимка: paranormalnews

Докато снимат причудливата летяща сфера, болничните служители решават да се изместят в друга стая, но упоритият балон ги следва дори там. Това поражда още по-голяма паника сред участниците в клипа, за които вече е пределно ясно, че всичко, което им се случва, не е никаква случайност.

Появата на зловещото видео предизвика противоречиви коментари сред интернет потребителите. Любителите на призрачни истории веднага повярваха на клипа, но имаше и такива, които се отнесоха скептично към видеозаписа. Въпреки това медицинските специалисти изтъкнаха, че не биха се шегували с нещо толкова сериозно.

Някои от тях споделиха също така, че в болницата са ставали и други необясними случки. По думите им някои от пациентите са споделяли, че са усещали странни докосвания, въпреки че са били съвсем сами в стаята си. Ето защо има много голяма вероятност в здравния център наистина да броди някой неспокоен призрак на човек, издъхнал по-рано в него.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати