Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Линиите на челото могат да разкрият всичко за теб

Линиите на челото могат да разкрият всичко за теб

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
2 от 2 Снимки

2. Хоризонтални линии


Хоризонталните линии се свързват с астрологията, като всяка една от 7-те, които може да се образуват, носи името на конкретна планета.
Линията на Сатурн се намира малко под косата и хората, които я притежават, имат силен афинитет към природата. Те могат да се насочат към всякакви професии, свързани с околната среда, и ще се справят отлично. Освен това бързо могат да учат чужди езици.

Под линията на Сатурн е линията на Юпитер. Тя се появява при хора, които обичат разкоша във всякаква форма. Хапват си лакомо, а богатството е основната им цел в живота. Но също така обичат да развиват знанията си, както и да пътуват до непознати дестинации.

Третата хоризонтална линия е тази на Марс и показва агресивните хора. Ако я притежавате, то вие бързо може да избухнете и да нападнете околните, но също така сте много борбен човек, който трудно се отказва от поставените цели. Не ви липсва и смелост пред предизвикателствата.

Хоризонталната линия в средата на челото е линията на Слънцето. Тя посочва хората, за които социалният престиж стои на първо място. Те се стараят на спечелят вниманието на всеки и по тази причина често развиват артистичен талант. Забавни са и могат да забавляват големи групи, но също така държат да имат власт над хората около себе си.

По-долу от линията на Слънцето се намира линията на Венера. Нея я притежават творческите личности, които имат усет за литература и изкуство във всякакви форма. Влюбчиви натури са и биха направили всичко за любимия човек.

Малко над веждите се разполага линията на Меркурий. Тя дава талант в областта на комуникациите. Ако я притежавате, вашата дарба е в областта на общуването. Може да сте добър оратор, писател или търговец, тъй като лесно създавате контакт с непознати хора.

Точно над веждите се намита линията на Луната. Човекът, който я има, е много чувствителен и притежава свръхестесвена интуиция и бързо може да спечели доверието на околните. Ценител сте на всичко материално, което ви доставя комфорт, и обичате да се наслаждавате на вкусната храна и пълноценна почивка.

Много е възможно да притежавате повече от една линия, което е показател, че сте многостранна личност. Не е хубав сигнал, ако линиите са прекъснати, защото това означава, че ви чакат житейски премеждия.

Освен по линиите на ръката, може да разберете повече за себе си и ако погледнете в огледалото и обърнете внимание на линиите, които имате по челото. Те разкриват нрава ви и природните таланти.

Кожните гънки на лицето отдавна са показател дори за здравословното ни състояния, като има теория, че локацията на бръчките - около устата, по челото, около очите и т.н., е симптом за точно определен здравословен проблем. Вижте тук За какви болести сигнализират бръчките, а сега ще се опитаме да отгатнем що за характер сте според линиите на вашето чело /виж галерията/.

Първата стъпка от разчитането на линиите е да определите посоката, в която са се образували. Тя може да бъде хоризонтална и вертикална.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати