Предстоящата 2017-та ще е годината на Огнения петел
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предстоящата 2017-та ще е годината на Огнения петел

Предстоящата 2017-та ще е годината на Огнения петел

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k60870
Петел
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Според китайския календар новата 2017 година ще е подвластна на Огнения петел. Това ще донесе топлина и спокойствие в семейството, но и ще се наложи да преосмислим някои от житейските си решения.

Покровителствана от Огнения петел, 2017 година ще бъде пъстра и динамична, създавайки възможност за създаване на по-силни връзки с хората около нас.

В годината на петела ще преобладава чувството за справедливост и взаимно разбиране. Често ще се чувстваме поощрени да изразяваме открито чувствата си и да търсим подкрепа.

В китайската митология огненият петел е описван като дързък, справедлив и общителен и именно тези качества в хората ще бъдат награждавани през новата година.

Петелът се чувства като единственият господар в своята територия. Обича реда и защитава до кръв всичко, което смята за свое. Огненият петел лесно се ентусиазира, пълен е с енергия и рядко изпитва умора, дори когато графикът му е препълнен със задачи.

Постоянството и силната воля също ще бъдат облагодетелствани през новата 2017 година. Започнете ли една работа, добре ще е да я свършите докрай, за да не страдате от сериозните последствия след това.

За да се радвате на късмет през цялата 2017 година, препоръчително е да я посрещнете в компанията на семейството си, тъй като петелът е семейният знак в китайския хороскоп.

Заобиколете се с любимите си хора в навечерието на Новата година, за да се радвате на любов и сплотеност през следващите 365 дни.

На празничната трапеза не е препоръчително да поставяте печен петел или друга мъртва птица, която може да се свърже със символа на 2017 година, защото така ще привлечете негативна енергия в живота си няма да се отървете от нея цяла година.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати