Кой приказен герой си според зодията

2 от 12 Снимки

2. Телец – Мечо Пух


Колкото повече, толкова повече е мотото, което описва целия ви житейски път. И вие точно като Мечо Пух можете да живеете, само за да хапвате. Няма по-голямо удоволствие от това да поглезите коремчето си, дори и да имате някои друг излишен килограм. Но заедно с меда Пух държи силно и на приятелите си, като винаги е готов да помага, с каквото може. Освен това има и творчески заложби, тъй като непрекъснато си тананика измислени песнички.

Във всеки един от нас се крие по едно малко дете, което обича да чете приказки и да гледа анимационни филми. Дори и в тези, които в момента са родители и се радват на свои собствени наследници.

Ако досега не сте се припознали в някои от фантастичните герои, можете да откриете кой от тях най-много прилича на вас според вашия зодиакален знак.

Резултатите определено ще ви изненадат, както и ще ви развеселят искрено. А и ще ви върнат в онзи момент от живота ви, когато все още вярвахте, че чудесата наистина съществуват и светът е едно приказно и невероятно място.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари