Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Венера

Откритие, граничещо с научната фантастика, е направено на планета Венера от руските сонди Венера 12 и Венера 13. Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

Сондите, които се приземили на Венера, са открили следи цветя, скорпиони, гущери и насекоми.

Откритието е оповестено официално на пресконференция в София, на която са присъствали учени от Канада, Норвегия, Русия, Италия и Унгария.

Невижданите до момента кадри от втората планета в Слънчевата система се показват как откритите живи организми на Венера се движат изключително бавно. Цяло чудо е, че са живи, имайки предвид температурата от 650 градуса по Целзий на планетата.

Ние не можем да си представим флора и фауна, които живеят при тези температури. Това се премълчава, защото ние не можем да си го обясним, казва професор Филипов в интервю за btv.

По негови думи заснетите растения и цветя са имали венчелистчета, което е странно, тъй като липсва слънчева светлина. Вероятно е да има някакъв вид насекоми, които ги опрашват, заявява още професорът.

Извънземни

На конференцията е изказано и предположение, според което американските власти отдавана знаят за странните феномени в Слънчевата система и дори вече са установили контакт с извънземни.

Унгарски учен е предоставил снимки на извънземни в църква, които приличат на образите на ангели – с крила и ореоли около главите. Според Филипов именно пришълците са прототип на ангелите в църквите.

Норвежци пък смятат, че са открили портал, който най-често се използва за площадка на НЛО.

В България също има много зони на аномалии и те са навсякъде, твърди професор Филипов, а изследванията по феномените продължават.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати