Румънски турист засне НЛО в Косово

Румънски турист засне НЛО в Косово

Извънземни в Косово

Необичаен субект е заснел румънски турист по време на прехода си в планина в Косово. При изкачването на връх Люботрън той успял да фотографира кълбовиден кораб, намиращ се във въздуха. Румънецът предполага, че е заснел по-овална летяща чиния на извънземните обитатели.

Сензационното изображение е направено в края на месец октомври 2015 година. Тогава румънският турист, който бил част от голяма група, решил да направи няколко снимки в сутрешните часове на деня.

Докато фотографирал планината, мъжът не забелязал нищо необичайно, но след като се прибрал у дома и започнал да разглежда снимките, забелязал златисто кълбо, намиращо се във въздуха.

В групата имаше над двеста души. Никой от тях обаче не беше забелязал летящия кораб, уверява румънският турист, който и до днес не може да повярва какво е заснел онази октомврийски сутрин.

Снимката на този кълбовиден кораб е доста интересна, тъй като този вид летящи машини обикновено не се спускат толкова ниско. Все пак при такова действие има риск да бъдат забелязани от земляни.

На това изображение летящият обект изглежда метален, но в действителност не знаем дали е така. Може да е изработен от материал, който не е известен на човечеството, коментират уфолози.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати