Марс влиза във Водолей! Започва период на бурни революции

Марс влиза във Водолей! Започва период на бурни революции

За първи път от 2 години Марс ще се движи в територията на зодия Водолей, давайки ход на бурни и внезапни промени. Планетата ще се намира във въздушната зодия от 16 май до 13 август.

В астрологията Марс символизира енергията, амбициите и действията, с които осъществяваме желанията си на практика. С движението си във Водолей действията и амбициите ни ще се изявяват често пред публика, но ще са по-ексцентрични.

Въздушната зодия ще даде повече изобретателност на нашите стремежи. Идеите ще бъдат по-нестандарни, а конкуренцията ще се изразява предимно при общуването.

В този период ще се чувстваме провокирани към повече независимост и самостоятелност. До 13 август е възможно да се борим за по-голяма свобода и да се стараем във всяко едно начинание да бъдем оригинални.

Марс във Водолей ще ни предразполага към колективни дейности. Всяко участие в социална кампания и обществено мероприятие ще ни кара да се чувстваме полезни.

Марс влиза във Водолей! Започва период на бурни революции

В любовен план това положение на Червената планета дава повече свобода на партньорите. Водолеят обича да експериментира и да се чувства свободен в личните си взаимоотношения, което не създава предпоставки за сериозно обвързване.

До края на ноември ще усещаме авантюристичния дух, стремежа към промени и изненади, които са любими на въздушната зодия. Предстоят радикални трансформации, които, дори да изглеждат плашещи в началото, са за добро.

Сега е идеалното време да реализираме своите планове, но като включим в тях по-голям кръг от хора. Нужно е да виждате идеите си в различна перспектива, която ще получавате от хората около вас.

Тъй като в астрологията Марс е планетата на сексуалната енергия, с влизането ѝ във Водолей ще прави по-харизматични интелектуалните и ексцентрични хора, които не се притесняват да нарушат обществените норми.

Възможни са и чести конфликти, когато се почувстваме пренебрегнати от околните, но всеки спор ще ни помага да видим ситуациите от различен ъгъл.

За да разберете в коя сфера действията ви ще бъдат смятани за ексцентрични и къде може да срещнете хора със сходни интереси, вижте кой дом в наталната ви карта се управлява от Водолей.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати