Нумерологична прогноза за ноември

Нумерологичен хороскоп

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас, първо трябва да сметнете личното си число. То е сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Обмислете отново върху какви амбиции и надежди се гради животът ви. Придайте им точна форма. Месецът носи просперитет и парични постъпления. Звездите ви обещават успехи, стига да сте готови да работите и да се борите за тях. Вишестоящите са благосклонни, особено ако шефът ви е жена. Началото на творческите и романтични ситуации идва точно навреме, за да съживи перспективите пред вас. Личните нужди ще се преплетат с духовната страна. Това ще се отрази на растежа и ще доведе до една дълбока философска трансформация. Благоприятните дни за вас са 4, 7, 13, 16, 22 и 25-ти ноември. От цветовете заложете на зелено и сиво.

2 – Това е времето на вълнуващи професионални и туристически възможности. Воденето на преговори се закриля от звездите и неминуемо довежда до добри резултати. Вие сте особено магнетични и с лекота привличате любов и признателност. Изпълва ви желание да учите и подобрявате уменията си. В последните седмици на месеца получавате възможност за ново начало на близките отношения. Не се поддавайте на спекулации. Смелостта и вярата в убежденията са сред най-силните ви качества, но ще са във ваш ущърб, ако сте прекалено строги. Благоприятните дни за вас са 1, 4, 10, 13, 19 и 22 - ти ноември. От цветовете заложете на жълто и синьо.

3 – Най-накрая отново ще стъпите здраво на краката си. Искате да се забавлявате. Ще имате достатъчно време и енергия за всичките си хобита, занимания с децата и отдих. Финансовите спорове се решават във ваша полза. В състояние сте да идентифицирате нови източници на доходи. Дългоочакваното повишение на заплатите ще се материализира. Бизнес пътуванията ще бъдат успешни и продуктивни. В любовните отношения настъпва неразбория, породена от минали събития, които е трябвало да оставите зад гърба си. Бъдете по-настоятелни от обикновено. Връзката ви трябва да е достатъчно силна, за да продължи напред. Благоприятните дни за вас са 2, 5, 11, 14, 20 и 23 -ти ноември. От цветовете заложете на жълто и бяло.

4 – Промяната е на хоризонта. Духовното откровение си пробива път и ви тласка към нови перспективи. Звездите ви призовават към приключения, пътувания и подобряване на знанията. Обмислете бъдещето си, вместо да се притеснявате за миналото. Целете се високо. Романтиката е във въздуха. Особено осезаема ще е след 18-то число. Не казвайте неща, които не мислите. Бъдете внимателни при избора на думи, с които да изразите себе си, защото рискувате да ви разберат погрешно. Очаква ви реализирането на много от плановете в дома. Имате нужната енергия, за да подобрите условията за живот. Благоприятните дни за вас са 6, 7, 15, 16, 24 и 25 - ти ноември. От цветовете заложете на жълто и синьо.

5 – Месецът носи един крайно проспериращ период за вас. Специалисти във вашата област демонстрират своите уважение и почит към вас. Ще получите пълното сътрудничество от началници или хора на отговорни или влиятелни позиции. Остава ви и време за пътуване, проучвания и напредък в живота. Получавате уважението, което заслужавате. Това утвърждава позициите ви. Поддържайте темпото и вярвайте в способностите си. В личните отношения се настанява романтика. Ако позволите, с партньора ще преминете на едно ново ниво. Благоприятните дни за вас са 2, 8, 11, 17, 20 и 26 - ти ноември. От цветовете заложете на червено и зелено.

6 – В областта ви на работа се настанява една мощна енергия, подобна на която не сте се наслаждавали преди. Този месец ще получите много изненади, най-вече приятни. Можете да направите голям напредък в професионален план. В състояние сте да изпълнявате задълженията си и да поддържате една неподправена близост с младежите и възрастните едновременно. Преговорите и комуникацията ще доведат до нови възможности. Предварително премислени действия, взети с много кураж, ще доведат до печалби и духовно израстване. Възможно е придобиването на земя. Изграждането на къща или покупката на превозно средство също е възможна. Благоприятните дни за вас са 1, 5, 10, 14, 19 и 23 - ти ноември. От цветовете заложете на жълто и синьо.

7 – Предстои ви един вълнуващ и креативен месец. Един добър период идва след много борби и усилия. Той ви позволява да се отпуснете и насладите на успеха и резултатите от упорития труд, който полагахте твърде дълго време. Във финансов план имате късмет, стига да избягвате съмнителните спекулативни дейности. Хармоничните отношения с противоположния пол ще бъдат нарушени по време на първата седмица на месеца. След това обаче всичко се изглажда и на хоризонта повече няма да има проблеми. Периодът е добър за всякакви дейности, свързани с любовта. Благоприятните дни за вас са 1, 3, 10, 12, 19 и 21 - ти ноември. От цветовете заложете на червено и бяло.

Нумерология

8 – Вие определено сте на гребена на вълната. Ще жънете успехи във всичко, в което се изисква искреност. Бизнес проектите, които изглеждаха нерешими, ще намерят един иновативен начин да се разрешат през ноември. Периодът може да ви донесе слава и пари. Околните безусловно ще ви помагат в постигане на материалните нужди и тяхното опазване. Парите ще са толкова много, че определено ще повлияят и то до голяма степен на вашите мечти и убеждения. Тези, които не са намерили човека за себе си, ще получат нова възможност и то без да са я търсели съзнателно. Благоприятните дни за вас са 2, 8, 11, 17, 20 и 26-ти ноември. От цветовете заложете на синьо и бяло.

9 – Периодът започва с нестабилност и напрежение в кариерата. Избягвайте новите проекти и рисковете. Ограничете ангажиментите и ангажираността. Въпреки всичко това звездите ви позволяват да се отпуснете и насладите на успеха и резултатите от упорития труд в миналото. Звездите ви изпращат директно в среда с известни хора. Енергията, която излъчвате през втората половина на месеца, ще привлече много поддръжници, особен от противоположния пол. Партньорът ви ще допринесе за вашето щастие и успех. Благоприятните дни за вас са 1, 3, 10, 12, 19 и 21 - ти ноември. От цветовете заложете на синьо и червено.

11 – Фокусирате се върху практическото реализиране на дългосрочните планове. Когато става въпрос за обсъждане и оплаквания, ще срещнете мощната съпротива на шефовете и колегите. У вас трудно ще се задържат пари, защото ще се настани тенденция към разходи за удоволствия и луксозни стоки. Не правете големи инвестиции, защото нещата изобщо няма да са такива, каквито си ги представяте. Моментът е добър да проучите какво точно в личните отношения ви възпира от преминаване на следващото ниво. Благоприятните дни за вас са 1, 3, 10, 12, 19 и 21 -ти ноември. От цветовете заложете на синьо и червено.

22 – Разговорите с близки и приятели ще ви отворят очите и ще ви пуснат по пътя на новото. Ще ви се наложи да поемете важни отговорности – както в кариерата, така и пред самите себе си. Запалени сте да споделяте личната си философия и сте особено заинтригувани да чуете гледната точка на околните. Периодът може да ви доведе до напредък във финансовата област, но само, ако работите усилено, за да го запазите в дългосрочен план. Положителната нагласа също е много важна. Пряк път към успеха няма да има. Благоприятните дни за вас са 6, 9, 15, 18, 24 и 27-ти ноември. От цветовете заложете на зелено и червено.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари