Призрачна жена се опита да изпие живота от 2-годишно дете

Призрачна жена се опита да изпие живота от 2-годишно дете

Съпрузи от американския щат Ню Йорк твърдят, че призрак е посещавал дома им и дори са успели да го заснемат. Те са уверени, че размазаният образ на снимката не е игра на светлината или случайно влошаване на изображението, а дух, преследващ детето им.

Всичко започнало, когато един ден 2-годишната дъщеря на американците – Джина, заявила, че е посещавана от мистериозна жена, която обаче никой до този момент не бил виждал. В течение на няколко седмици момиченцето не спирало да разказва на родителите си, че нощем в спалнята ѝ идва дама на име Пег, облечена в странни дрехи.

Почти всяка вечер тя леко отваряла вратата на детската стая, влизала тихо и присядала до креватчето на Джина. След това отправяла поглед към детето и го гледала дълго, без да каже нито думичка.

Първоначално родителите на момиченцето не приемали думите му сериозно и считали, че те са плод на детското въображение. Отношението им към думите на Джина обаче коренно се променило, когато един ден случайно забелязали, че на нейна снимка присъства и прозрачно женско лице, което няма как да е попаднало в кадъра.

Така те най-сетне си дали сметка, че дъщеря им не си измисля и в дома им призрак, който по необясними причини се интересува от техния малчуган.

Притеснено, че духът може да стори злина, семейството потърсило помощ от екстрасенс. Още щом пристъпил прага на дома, медиумът усетил присъствието на негативна сила, пише американско издание. След това той помолил обитателите на жилището да го напуснат и в продължение на няколко часа изпълнявал различни ритуали, с който да изгодни опасния натрапник.

Малко по-късно той пояснил пред родителите на Джина, че призракът се е навъртал около момичето, тъй като е опитвал да изсмуче жизнените му сили, но оттук нататък няма да ги притеснява. И наистина, след като семейството се прибрало вкъщи, призрачното създание спряло да го навестява.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати