Интуицията е най-силна при тези зодии

Интуиция

Има няколко зодии, които имат необикновено силни предчувствия и когато усетят, че нещо ще се случи, то винаги се случва. Тези зодиакални знаци трябва да се водят от интуицията си, когато взимат решения, защото тя е безпогрешна.

Риби

Риби

Представителите на зодия Риби се славят като най-големите мечтатели в зодиака. Те имат необикновено силно въображение, с което често си изграждат фантастичен свят, който никога няма да съществува в реалността.

Но въпреки че изглеждат наивни и твърде далеч от реалността, Рибите не са зодия, която може да измамите, защото имат свръхестествена интуиция, която им показва кога един човек ги лъже и кога е искрен.

Скорпион

Скорпион

Проницателността на Скорпионите е достойна за признание. Те с лекота могат да прочетат мислите ви и дори да смятате, че сте успели да скриете нещо от тях, в действителност това не е така.

За представителите на водната зодия е фасулска работа да усетят истинските ви намерения, колкото и добре да сте ги маскирали. Те няма да се притеснят да ви кажат истината в очите, ако подцените интуицията им.

Рак

Рак

Често Раците изглежда като недружелюбни хора, затворени в своята черупка, но причината за това е, че те се опитват да научат колкото се може повече за вас от пръв поглед.

Помага им техният вътрешен глас, който един Рак никога не би пренебрегнал. Представителите на този знак са в пълна хармония със своите чувства, а интуицията ясно им показва с кого може да се сближат и за кого да забравят.

Стрелец

Стрелец

Въпреки че имат силни интуиция, Стрелците рядко се вслушват в нея, особено ако са изправени пред нещо ново и авантюристично. Огненият знак не се спира по пътя към ново приключение, дори шестото чувство да му казва, че е по-добре да отстъпи.

Един Стрелец е много добър анализатор на фактите, но ако комбинира знанията си с чувствата, ще имат много повече успехи.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.05.2019 21:19
Разваляне на магия 0882 355 306 шамана сайт magia-bg.com
0
1