Наследницата на Ванга направи зловещо предсказание

Ванга

Французойката Каеде Убер, която е сочена за наследница на петричката пророчица Ванга, направи зловещо предсказание на близкото бъдеще. Според ясновидката следващото голямо нещастие ще е болест, за която няма лек и която ще тръгне от Хонконг.

Страшното заболяване ще бъде причина и за голяма война, в която ще се включат много страни, съобщава НовостиНет.

Каеде Убер още преди година бе обявена за единствената наследница на Ванга и дори се твърди, че в някои от своите предсказания българската пророчица е предвидила нейното появяване.

Според друго от ясновидствата на Ванга хората на земята ще станат безсмъртни през 4599 година, но преди това да се случи човечеството ще трябва да премине през големи изпитания.

През 2088 година ще се появи най-опасния вирус, който светът познава, като той ще отнема човешкия живот само минути след заразяването. Неговата поява ще доведе до масова смърт, а лекът за тази болест ще бъде открит едва през 3404 година.

Каеде Убер

Младата наследница на Ванга също казва, че предстоящите хилядолетия ще са най-трудни за човечеството, а сред прогнозите ѝ най-ужасяващи са тези за САЩ.

Французойката казва, че съвсем скоро Щатите ще са обект и голям терористичен акт, в който ще загинат хиляди.

Майката на малката Каеде казва, че детето изпитва силен страх от бежанците, тъй като свързва арабския свят с предстоящите нещастия.

Наследницата на Ванга направи предположение и за победителя от предстоящите в САЩ избори за президент. Според нея Хилъри Клинтън ще победи Доналд Тръмп и ще стане първата жена-президент на САЩ.

Убер обаче добавя, че Клинтън страда от много заболявания, които ще се изострят, след като влезе в Белия дом.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати