sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Розмарин и канела засилват концентрацията

Розмарин и канела засилват концентрацията

Нина НордНина Норд
Джедай
788528
Розмарин и канела засилват концентрацията
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

За да подобрите интелектуалния си труд, опушвайте стаята, в която учите или работите, със специални благовония. Те ще ви помогнат да се концентрирате.

Ако смесите две части смола от мастиково дърво и една част розмарин и с тях опушите помещението, в което се намирате, това ще развие концентрацията ви и ще подобри паметта ви.

Когато искате да разплетете някакъв заплетен случай, чието решение постоянно ви се изплъзва, смесете следните съставки: 2 части смола от мастиково дърво, 1 част сандалово дърво, 1 част канела, няколко капки масло от амбра.

Смесете и запалете. Това укрепва подсъзнанието и подпомага концентрацията, активира мисленето и помага при разрешаване на важни въпроси.

Със същата цел смесете една част корен от перуника, една част магданоз, една част конопено семе. Освен по време на интелектуална работа, този микс е идеален и по време на гадаене.

Ако пък решите, че имате нужда от повечко пари, можете да привлечете финанси в дома си с помощта на аромата на успеха и богатството.

Смесете една част канела, една част индийско орехче, половин част карамфил, половин част джинджифил и две части лавандула. Опушете цялата съща и скор очаквайте сериозни приходи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
нннн
нннн
26.02.2011 19:51
Аз не разбрах как така да я запушим.
0
1