Окончателно: Отмениха глобалното затопляне!

Глобално затопляне

Глобалното затопляне се оказа една от най-големите лъжи. Човешкото влияние върху природата е минимално. Природата ни готви ледена епоха и то само след няколко години.

Ледена епоха до 2020-та година – това вещаят учените. Според тях подобни периоди на значителни температурни разлики са напълно естествени явления. Те се повтарят на определен период от време и зависят най-вече от слънчевата активност.

Човешката роля, поне според някои учени, няма пряко влияние върху промените в климата. Цялата теория е пълна измама. Това започва да се твърди през 2009-та, когато се разкрива огромна лъжа. Разсекретени документи показват как учени са манипулирали данните и с години успешно са изопачавали статистиката, на чиято база се градят апокалиптичните прогнози за бъдещето. Целта е една – печалба на милиони.

Само допреди няколко години теорията за лъжата е смятана за чиста проба конспирация. Днес обаче все повече учени са категорични, че глобалното затопляне е измама, която големите корпорации и политиците използват, за да печелят повече. Дори сериозни издания, като списание Nature, публикуваха данни за манипулиране на данните относно климатичните промени.

Земя

Нивата на въглероден двуокис нямат връзка със затоплянето. Доказателство за това е, че в миналото те са били в пъти по-високи, а повишение на температурите не е регистрирано. Освен това се предполага, че топенето на ледниците и покачването на нивата на световните океани също е част от цялостната измама. Всичко това следва две основни цели - едната е топлият климат да се представи като нещо невиждано за Земята до момента, а другото е за това да бъде обвинен човекът.

Изкопаемите горива са най-големият трън в очите на конспираторите. Едно от доказателствата за лъжите им са данните от няколкостотин години между VIII и XII век. Тогава са наблюдавани температури по-високи от съвременните, а ето, че глобални последствия няма. Този факт обаче е отричан от всички висши институции, които не искат да признаят, че на Земята винаги са се редували топли и студени периоди.

Нарочно се налага мнението, че индустриалният бум е единствената причина за замърсяването на атмосферата с вредни емисии и дейността на човека скоро ще стане причина за неговото самоунищожение. Въпреки че теориите стават все по-съмнителни, на база на уж сигурните данни се взимат не едно и две политически решения, които засягат както САЩ и Великобритания, така и целия свят.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати