sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Таласъми обладали 12-годишно американче

Таласъми обладали 12-годишно американче

Таласъми обладали 12-годишно американче
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Всички сме чували или чели за онези странни истори, в които предмети започват ненадейно да хвърчат из къщата, чуват се потайни гласове или с две думи - случва се "нещо странно".

Нещо странно се случило в семейството на служител на американски авиолинии Джеймс Херман. В края на историята станало ясно, че главното действащо лице е 12-годишният му син Джими, обладан от таласъми.

Преди известно време съпругата на Херман позвънила разтревожена в офиса му, за да съобщи, че в дома им стават странни неща - тапите на 6 бутилки, отдалечени една от друга в различни стаи, внезапно изхвърчали сами.

Съдържанието им било различно - кислородна вода, спирт, сода, разтворител...

Съпругата на Херман недоумявала за причините за това действия и трудно можело да се окрие химическа причина, която да предизвика отварянето на бутилките едновременно.

Странните неща в къщата на Херман не приключили с това. В следващите дни шишета хвърчали из стаите, захарницата се разхождала из кухнята, грамофонът също започнал да се движи сам...

Полицията направила оглед, но не успяла да установи причините за странните явления.

Едва когато психологът д-р Прат Дикеа дошъл на място и провел няколко психотерапевтични разговори с Джими, странните събития престанали да се случват. Таласъмите напуснали младия американец...

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Mariq
Mariq
11.05.2014 19:48
може ма не доказва как са го обладали ?!
1
0