Българи все по-често търсят помощта на вуду магьосници

вуду

Вуду магията набира все по-голяма популярност в страната ни. До неотдавна тези страховити афроамерикански практики бяха съвсем чужди за нашенците, но изглежда, че през последните години все повече българи да решили да се обърнат към тях по-една или друга причина. Това издават хора, сблъскали се с тях.

Вуду религията се заражда сред робите в Хаити и с течение на времето се разпространява в САЩ, Доминиканската република и различни страни в Африка. Нейните корени са свързани с шаманизма. До формирането ѝ води смесването на афрокултурата и някои католически символи.

Повечето хора свързват вуду ритуалите с черни магьоснически методи, но истината е, че самата религия представлява система от вярвания и обичаи, чрез които може да се повлияе на природата и да се постигне благоденствие в желаната област.

За жалост обаче, немалко нашенци търсят контакт с вуду магьосници сякаш най-вече, за да навредят на някого или да му отмъстят за нещо. Така например се е случвало наранени жени да пожелаят злото на дамата, която е отмъкнала любимия им мъж.

вуду кукла

Тогава те търсят помощ от посветени във вуду тайнството, които завинаги да прекъснат връзката между прелюбодейците и дори да им навредят здравословно. Други пък се обръщат към мистичните афроамерикански практики, за да се сдобият с материални блага и за нула време се сдобиват с имоти, къщи, коли и др.

За случайния си досег с вуду ритуали свидетелстват и хора, които изобщо не са се интересуват от тази религия. Млади българи споделят, че неведнъж са попадали на мистериозни плетени кукли, захвърлени на улицата, които ни най-малко не приличат на детска играчка и очевидно са били използвани именно в някаква негативна практика. Същите твърдят, че са чували за магьоснически общества, формирани на територията на София, Варна, Велико Търново и други по-големи наши населени места.

Вуду магиите обаче не са за всеки и най-вече за аматьори. Ако човек не е запознат добре с тяхното естество, може да навлече сериозни беди не само на околните, но и на себе си, предупреждават магьосници.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
02.05.2019 22:16
Разваляне на магия 0882 355 306 шамана сайт https://magia-bg.com/
0
0