sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9332
Ангел хранител
Козметична Чанта за Пътуване
Препоръчано за теб:
Козметична Чанта за Пътуване
18.50 лв.
Виж ››

Странен случай предизвика множество дискусии в интернет пространството. Американка от Айдахо заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Необикновената история датира от края на това лято, когато около ранчото на Жанет и съпруга ѝ Брус плъзват огромни пламъци. Огнеборците започват да се борят със стихията, но тя започва да ги надвива.

Семейството ми гледаше как огненият ад бушуваше навред, а пожарникарите опитваха да се справят с него. Опасявахме се, че всеки момент ще изпепелят постройките ни и се молехme да се случи чудо. И тогава наистина стана нещо, разказва развълнуваната американка.

Сред пламъците се появява безплътна фигура, а след това огънят малко по-малко започва да стихва. Оглеждайки се, Жанет вижда, че всичко наоколо е изгоряло освен имота ѝ.

Беше като малък оазис насред пустиня, коментира жената.

Тя е сигурна, че имуществото ѝ е било спасено от Господ, който ѝ е пратил свой ангел. А след като публикува снимката на необикновения герой във виртуалното пространство, думите ѝ намериха подкрепа на хиляди хора от цял свят.

Всички те са убедени, че пожарът не е навредил на семейството ѝ, защото свръхестествена сила го е закриляла.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати