Заснеха призрак пред старо сиропиталище във Великобритания

Заснеха призрак пред старо сиропиталище във Великобритания

Тайнствена фигура, напомняща призрак, се появи на снимка на старо сиропиталище. Изображението е направено от 20-годишната Хедър Сайз, която пристигнала в Ливърпул, Великобритания, за да се види със свои приятелки.

Когато компанията се срещнала, решила да се разходи сред някои стари сгради с впечатляваща архитектура. Разходката на момичетата вървяла добре и те много се забавлявали. Хедър започнала да прави снимки на няколко мистериозни здания, сред които и приют за деца, датиращ от средата на деветнадесети век.

Но когато по-късно вкъщи разгледала изображенията, почувствала истински ужас. Младата жена останала без думи, виждайки на снимката си дух. Привидението се намирало точно пред оградата на старото сиропиталище. Въпреки че образът бил прозрачен и размит, ясно се откроявала човешки силует, облечен в нещо като бяла роба.

Докато правех снимките, не забелязах нищо подозрително, но когато по-късно ги разгледах и видях призрака, се шокирах. Аз и преди вярвах в призраци, но след случилото се съм по-убедена от всякога, че те наистина съществуват, коментира момичето и гарантира пред всеки, който не вярва в истинността на снимката, че тя е автентична.

И въпреки че някои интернет потребители продължават да се отнасят скептично към изображението, сензитиви и специалисти по окултните въпроси застават твърдо на страната на Хедър.

Напълно възможно е на снимката да има дух. Старите сгради гъмжат от привидения и са истинско съкровище за ловците на призраци, коментират опитни екстрасенси.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати