В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

Пропагандирайки новите си здравни услуги, австралийските власти са започнали масово да имплантират микрочипове сред населението. На подобна процедура ще бъдат подложени и повечето американци през следващата 2017 година.

През CBS източници казват, че още 2010 година Австралия е стартирала план, с който чипирането на хора да стане масова процедура и през 2016 година планът вече е реалност.

Вграждането на чипове е представено като част от здравните реформи и чрез тях се налага идеята, че чрез чипове населението ще се чувства по-сигурно за своята безопасност.

Медиите в страната също се включват в пропагандата, като казват, че австралийците ще са първите, които се възползват от новата технология, пише Ново познание.

Макар че звучи като част от сценарий за научнофантастичен филм, едно от най-популярните версии за масовото чипиране е, че то цели създаването на суперхора, които да използват информацията на съвсем ново ниво.

Шанти Корпорал от Сидни, която е част от този проект, казва, че не един, а два чипа се имплантират в кожата. След процедурата жената можела да влиза в колата и офиса си, без да използва ключове.

В Австралия е започнало чипиране на хора за масов контрол

Австралийката смята, че с напредването на проекта хората ще могат да използват кредитните си карти, без да се налага да посещават банкомата. Това ще изпрати ПИН кодовете в историята.

Микрочиповете са с големина на оризово зърно и ще могат да се използват за предаване на информация между хората. Те ще съхраняват и данни, така че вече да не са ни нужни досиета.

Иновативната технология ще превърне хората в живи компютри и ще елиминира нуждата от техника.

Чиповете обаче могат да имат и обратна страна, като сценариите от филмите Матрицата, Терминатор и Специален доклад може да станат част от реалността. Предполага се, че с чипирането населението ще се контролира по-лесно, а е възможна и масова хипноза.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари