Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

Полтъргайст

Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия, или поне така смятат обитателите на жилището. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.

Всичко започнало с маловажни явления, на които те не обръщали голямо внимание. Ту уредите отказвали да работят, ту сменяли местоположението си, без някой да ги е местил.

Когато обаче членовете на семейството открили игли по пода, а след това започнали да се случват и други страшни явления, те се разтревожили и решили да се обърнат за помощ към някого.

За да се запознаят със случая, на мястото са пристигнали специалисти. Те обаче не могат да гарантират със сигурност, че в дома има пакостлив дух.

За да узнаят какво става в къщата, изследователите са монтирали в помещенията и камери, но засега те не са регистрирали никакви необичайни явления. Въпреки това странните и необясними явления в дома продължават.

Игли

На този етап все още не можем да кажем конкретно какво се случва в този дом и обитаван ли е от полтъргайст. Наистина случаите, за които членовете на семейството разказват, са странни, но все още нямаме достатъчно доказателства за присъствието на призрак. Не е изключено да се окаже, че всъщност някои от необяснимите действия са извършени от детето в семейството. Все още е рано да правим каквито и да било заключения. Ще продължим да следим случая, коментира специалист от екип, който за занимава с разследване на паранормални явления.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати