Мистериозна зла сила изтормози руско семейство

Полтъргайст

Необясними и страховити явления се случват в жилището на семейство от Мурманск, Русия. Обитателите на дома са станали свидетели на такива шокиращи феномени, за каквито досега са чували само от филми и книги. И сега те не могат да си обяснят дали са станали жертва на полтъргайст, или на зли сили.

Всичко започнало, когато близки на злощастното семейство им оставили кученце. В момента, в който животното стъпило в чуждото жилище, започнали да се чуват непознати и доста притеснителни звуци. След две седмици животното било прибрано от стопаните и мистериозният шум спрял да се чува. Но това се случило нещо още по-плашещо.

Докато майката приготвяла вечеря в кухнята, била извикана от малкия си син. Детето треперело от страх заради играчка, която се движела сама. В началото жената не взела под внимание думите на сина си, но когато с очите си видяла количката да мърда, разбрала, че в дома им наистина има някаква необяснима сила.

След този ден в къщата се случвали какви ли не странни случки и дори бащата, който търсел някакво логическо обяснение на ставащото, не можел да намери такова.

Телевизорът се включваше и изключваше сам. Уредите работеха в едната стая, а другата отказваха. Пералнята сама се пълнеше с вода, разказва притеснената майка пред руски сайт за паранормални активности.

За да намери решение на проблемите си, жената споделила какво се случва в дома ѝ със своя приятелка. Тя е посъветвала какво да направи, за да прогони нежеланите обитатели на дома си и да се справи с евентуални нечистите сили.

Жената напръскала със светена вода и изпълнила всички останали заръки, които получила. След този ритуал в къщата ѝ наистина настанало спокойствие, но със съпруга ѝ започнали да се случват лоши неща и дори инциденти.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари