Куче от години се опитва да прогони дух от дома си

Куче от години се опитва да прогони дух от дома си

Когато преди няколко години Виктория и нейните приятелки решили да се позабавляват, викайки дух, едва ли предполагали как ще завърши безобидната им игра. Днес младите момичета всячески се опитват да забравят за стряскащото си преживяване, а необичайното поведение на кучето на Вики не им позволява да изтрият момента от паметта си.

Всичко започнало, когато една вечер три приятелки се събрали в дома на Вики, за да се опитат да осъществят връзка с дух. Те разчертали специален кръг, нужен им за спиритичния сеанс, написали букви, запалили свещи и се приготвили да осъществят връзка с привидение.

Духът се появил и започнал да контактува с момичетата. Те задавали въпроси, а призракът отговарял съвсем точно буква по буква. Разбира се, девойките искали да разберат къде се намира привидението, затова и побързали да го попитат именно това.

Тук съм, седя в креслото, отговорил духът.

Те погледнали към тази мебел, но тя изглеждала съвсем празна. И въпреки че не можели да видят с очите си призрака, те много се забавлявали, докато си контактуват с него. Изведнъж обаче усмивката се изтрила от лицето им, когато в стаята влязло кучето на Виктория – Джина.

Още с появaта си то се насочило към креслото, на което стоял духът, озъбило се и започнало да лае. Вики много се изненадала от поведението на домашния си любимец, тъй като никога досега не го била виждала да се държи по този начин. Обикновено той бил гальовен и много ласкав.

По всичко личало, че кучето виждало нещо в призрачното кресло и всячески се опитвало да го прогони. Стопанката на палето се опитала да го убеди, че там не седи никой, но то така и не го проумявало и едва се се успокоило.

След този случай кучето всячески избягвало да влиза в стаята с призрачното кресло, а ако все пак това се случело, продължавало да се държи налудничаво и враждебно, пише руски сайт за паранормални активности.

Минали две години и стопаните на дома променили доста интериора на мистериозната стая.

Джина обаче все така страняла от креслото, на което седял духът. Вероятно животното все още продължава да вижда призрака там или да усеща присъствието му, поради което и не може да намери спокойствие.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати