Днес ни връхлита Черната луна! Вижте как ни влияе

Черна Луна

30 септември настъпва с поредната Черна Луна. Събитието настъпва на всеки 32 месеца.

В нощта на петък ставаме свидетели на Черната луна - проекция на най-отдалечената от центъра на Земята точка на орбитата на Луната. Това кара небесното тяло да изглежда много по-тъмно от обикновено. В астрологията събитието се нарича още Лилит. То се счита за втората тъмна страна на Луната.

Черната Луна влияе по различен начин на всеки. В общия случай обаче предизвиква негативни емоции. Тя изкарва на повърхността скритите желание и пристрастия. Вътрешните проблеми и противоречията с външния свят стават видими както за вас, така и за околните.

Мнението на астролозите за Черна Луна – Лилит, е разнопосочно. Според някои положението ѝ в хороскопа е свързано с кармичните уроци. Други смятат, че тази фиктивна планета управлява сексуалните сили. Според трети грозната сила в нея ни подтиква към пороци. Истината е, че при всички Черната Луна се проявява различно.

Луна

Лилит не носи само негативи. Докато един може да се подведе и да стане мошеник, то друг може да стане актьор. Един ще съумее да канализира природно заложената му негативна енергия и ще стане побойник. Друг обаче ще предпочете да се противопостави на подобни побойници и ще защити беззащитните и тормозените.

Черната Луна е мракът, заложен във всеки от нас. Всеки има мрачна страна, тя е вътре в нас от самото начало. Свикнали сме да не мислим за нея, да я игнорираме и да я потискаме. Тя се проявява рядко, когато натрупаме негативна енергия и избухнем в най-неподходящия момент.

Именно заради това всички любители на конспирациите твърдят, че Черната Луна е първият знак за наближаването на Второто пришествие и второто поред идване на Исус Христос на Земята.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати