Имате чупливи и жълти нокти? Направена ви е магия!

Жълти нокти

Едно от най-разпространените схващания сред магове от цял свят гласи, че нашата коса е носител на енергията ни. Същото свойство обаче притежават и ноктите ни и за жалост, те също могат да послужат за магия на хората, които ни мислят злото, уверяват специалисти по окултни ритуали и магии.

Според експертите по тези опасни практики дори и малко късче или пък няколко прашинки от нокът са напълно достатъчни на магьосници и вещери, за да забъркат черната магия, която са замислили. А последствията са толкова страшни, че могат до доведат и до смърт.

Ноктите се ползват не само от родни магове, но и от всякакви владетели на тайни магии, включително и ходжи от различни страни.

Специалистите в тази област разкриват и как бихме могли да разберем, че ни е направена магия, пише Труд. Тъй като ноктите са изключително уязвими, те са сред първите индикатори, показващи, че някаква прокоба тегне над нас.

Черна магия

Когато даден човек страда от проклятие, това неимоверно проличава и върху неговата нокътна плочка. Тя започва да се разрушава, пожълтява или става съвсем тъмна.

Причината за промяната в цвета се дължи на факта, че именно в нея успяват да се складират отрицателните въздействия върху нас.

Ето защо е желателно дамите да не ходят постоянно с лак. Оставете ноктите си необработени, тъй като така по-лесно ще наблюдавате вида им, препоръчват магове.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#231728
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,защити,предпазване от негативна енергия,помощ при проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
Тина
Тина
15.04.2017 18:07
Когато имате чупливи и жълти нокти ,най-вероятно имате прихванати гъбички и е време да си смените маникюристката :D
0
0