Внимавайте къде се подстригвате! Магиите с коса могат да съсипят живота ви

Внимавайте къде се подстригвате! Магиите с коса могат да съсипят живота ви

Когато се подстригвате, много внимавайте къде ще попадне след това косата ви. Това съветват специалисти по черните ритуали, според които гривата ни е носител на нашата енергия и недоброжелателите ни могат да си послужат с нея, за да ни навредят с черна магия.

Маговете съветват, винаги когато посещаваме фризьорски салони и други разкрасителни центрове, да следим стриктно как тя бива изхвърлена там, където трябва.

Според експертите в тази зловеща област магиите, които враговете ни могат да извършат с помощта на коса, са изключително опасни, защото винаги действат. Специалистите отбелязват обаче, че са известни ритуали с коса, които са за наше добро.

Тъй като се смята, че отрязаният кичур олицетворява миналото, при неговото изгаряне миналите събития спират да въздействат върху живота на притежателя на унищожената коса.

Стича се още, че когато човек се подстриже, чувствата, които той е изпитвал по отношения на минали събития и хора, избледняват и вече не му носят болка.

Според някои магове има начин да се промени оттенъкът на нашето минало чрез специално ритуално боядисване. Именно с помощта на тази практика можем да се почувстваме малко по-спокойни след поредното любовно разочарование. Този специфичен ритуал обаче трябва да е извърши от специалист, а не от аматьор.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари