Чудо! Исус Христос се появи в небето над пазарджишко село

Христос

Невиждано чудо сполетя пазарджишкото село Мокрище. Мистериозна фигура, напомняща образа на Исус Христос се появи в небето. Мнозина вярват, че са съзрели Божия син и че това е някакво знамение.

Необикновеното явление е заснето от дама. По думите ѝ образът се е появил срещу местната църква Св. Св. Кирил и Методий. Фотосите с фигурата бяха публикувани в социалните медии и станаха причина за бурни дискусии.

Някои виждат в това божествен знак и се надяват посланието да е положително. Други смятат, че това е игра на природата. Трети пък сякаш отказват да видят фигурата в небето и твърдят, че историята е преувеличена.

Но не са малко и хората, които смятат, че неслучайно образът се е явил точно пред местния християнски храм. Черквата в Мокрище е издигната преди две години с даренията на местните жители, съобщава Дарик.

Миряните в този край желаят да се сдобият с църква още пред 90-те години на миналия век, но чак през 2013 година стартира кампания, с която да бъдат събрани нужните за строежа средства.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати