Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

Черна котка

Дух на котка обитава руска къща, в която някога писаната е живяла със своите собственици. Изглежда, че животното така и не е могло да намери покой заради безсърдечния начин, по който са се отнесло към него стопаните му.

Историята на котката Димка започнала преди около осемдесет години. По това време тя живеела с четиричленно семейство, в което всички освен майката Маша много я обичали. Най-голямо задоволство от присъствието на домашния любимец изпитвали двете деца, които прекарвали всеки ден с гальовното животно.

Когато Димка остаряла обаче, нейните възрастни собственици решили да се отърват от нея и съвсем безскрупулно я изхвърлили в друг град, изоставяйки я на произвола. Узнавайки за загубата на Димка, двете момиченца опитали да я намерят, но колкото и да я търсели, не успявали.

Един ден обаче се случило чудо. Съвсем неочаквано изхвърлената писана отново се появила до вратата им и започнала да мяука. Когато майката на двете деца излязла навън, останала шокирана.

Димка изглеждала ужасно и по всичко личало, че дни наред е тичала, за да се върне обратно в дома си, разказва потребителка на руския сайт paranormal-news.ru. Въпреки нейната преданост възрастната ѝ стопанка не се трогнала при вида ѝ направила всичко възможно да я прогони отново. И да, този път наистина успяла. Димка повече не се появила и никой не чул нищо за нея.

Духове

Така минали много години. Двете деца в семейството пораснали, задомили се и също си родили наследници. И навярно щели съвсем да забравят за някогашния си домашен любимец, ако мистериозни събития не ги върнали обратно към спомените за него.

Настоящите обитатели на дома им многократно разказвали за странна котка с плашещи очи, която седи при входната врата и мяука толкова зловещо, че дори кучетата не смеят да реагират. На няколко пъти в къщата са се чували странни шумове, за които никой не може да даде логично обяснение.

Случвало се и по первазите да бъдат забелязвани странни следи, напомнящи на котешки лапички, и то без оттам да е минавало животно. Най-шокиращо за всички обаче се оказало изказването на малко момченце, което заявило, че вижда котка в стаята и дори посочило с ръка къде е. Въпреки това никой от възрастните не видял в къщата да има такова животно.

Не знам защо Димка продължава да обитава някогашния си дом. Вероятно все още не може да преглътне, че са я изоставили по този начин и търси утеха. Ето че котките също могат да обичат и да изживяват несправедливостите, казва още авторката на историята.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати