Юпитер влиза във Везни – вижте какво да очаквате

Юпитер влиза във Везни – вижте какво да очаквате

От 10 септември до 11 октомври Юпитер ще се движи в територията на зодия Везни, което ще стимулира връзките – бизнес и романтични. В тази година планетата сключва няколко важни аспекта, които ще повлияят на всеки един от нас.

Юпитер в астрологията е планета, която разширява, води към просперитет, късмет, оптимизъм и преминаване на границите. Намирайки се във Везни, положителните качества на планетата ще се отразяват във връзките ни с околните, търсенето на справедливост, красота и хармония.

За повечето хора ще се отворят възможности, които обаче могат да реализират само с помощта на партньора. Онези, които не са щастливи в романтичната си връзка, ще имат шанса да изследват проблема в дълбочина и да вземат разумно решение за бъдещето си.

Един от аспектите на Юпитер във Везни ще бъде с Плутон в Козирог на 25 ноември, 31 март и 5 август, когато двете планети ще сключат квадрат. Тогава е възможно обещанията да се сблъскат с реалността и да се окаже, че не може да удържим на думата си.

Юпитер влиза във Везни – вижте какво да очаквате

Периодът ще е тест, от който може да разберем какво пропускаме при уговорките си с близките хора. Възможно е и да сме пристискали любимия човек твърде дълго или половинката да притиска нас, което ще създаде напрежение.

На 27 декември, 3 март и 28 септември Юпитер застава в опозиция с Уран в Овен. Тази позиция на планетите ще ни кара да бягаме от връзки, в които губим индивидуалността си.

От 28 август Юпитер сключва хармоничен аспект със Сатурн, който ще ни помогне по пътя към целите и ще засили подкрепата на хората около нас, а най-вече на любимия човек.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари