Разберете дали връзката ви има бъдеще според астрологията!

Любовна връзка

Освен да внесе яснота за характера и потенциала ви, астрологията може да ви помогне да разберете дали с половинката ви е писано да сте заедно и ще издържи ли връзката ви изпитанието на времето.

Нужно е да знаете в кои знаци попадат личните ви планети – Слънце, Луна, Венера, Сатурн, както и кои знаци се намират в ъгловите ви домове – Асцендент, Десцендент, Имум цели и Медиум цели.

Трябва да имате същата информация и за партньора, а затова е необходимо да си направите натална карта в интернет. Подреждането на планетите в часа на раждане ще разкрие какво е бъдещето ви в любовта.

Ако Слънцето във вашата натална карта и Луната в картата на вашия партньор се намират в един и същ знак (например Овен), връзката ви има потенциал за дълготрайно обвързване и брак. Ако лунният ви знак съвпада със слънчевия на половинката, това също е знак за дълга връзка.

Съвпадането предсказва връзка, в която партньорите лесно ще разбират нуждите си и бързо ще се сработват.

Зодии

Десцендентът в наталната ви карта показва брака и партньорските взаимоотношения и по тази причина трябва да обърнете внимание кой зодиакален знак се намира в него. Ако тази зодия съвпадне със Слънцето, Луната или Венера на партньора, любовта ви ще бъде щастлива.

Хармония в любовта ви чака и ако Асцендентът ви съвпадне по знак със Слънцето, Луната и Венера на вашия избраник.

Дали връзката ви е кармична и на вас ви е писано да бъдете заедно за добро или лошо, може да проверите според позицията на Сатурн.

Щом знакът, в който се намира Сатурн във вашата карта, е същият като знака, който владее някои от ъгловите домове – Асцендент, Десцендент, Имум цели и Медиум цели, на вашия любим съдбата е отредила вие да бъдете двойка.

За намеса на съдбата може да се говори и когато Сатурн във вашата натална карта съвпада по знак със Слънцето, Луната или Венера на вашия партньор.

Потенциал за дълга връзка имат и хората, чийто Асцендент и Десцендент съвпадат по зодиакален знак.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати